Az egészség konyhája

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.6)
Patai Evelin
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Egy szép, napsütéses őszi napon, mikor az ember szabadságon van, jó érzés egy kellemes környezetben étkeznie a kedvesével. Így tértünk be a Kitchen of Health étterembe, mellyel már egy ideje szemeztem.

Betérve egy nem túl nagy, de tiszta, kellemes környezetbe csöppentünk. Megfelelő hangerővel szólt a zene, így a hangulattal már az elején sem volt probléma. A pultban álló hölgy és a szakács kedvesen fogadott minket, majd megkaptuk az étlapot. Ami már a honlapon is nagyon szimpatikus volt, az az, hogy többféle mentességre is gondolnak, ami tudatos táplálkozás, valamint ételintolerancia és -allergia esetén igencsak pozitívum.

Az allergének az étlapon egyértelműen vannak feltüntetve. Mivel nekem az alkatom és az inzulinproblémám miatt figyelnem kell a kalória- és szénhidrát-bevitelre, rákérdeztem az értékekre, de sajnos pontos adatokkal nem tudtak szolgálni. Itt bizony, akinek szintén szükséges, matekoznia kell, viszont minden segítséget megadnak hozzá, mint például, hogy miből mennyi van egy adott ételben, és milyen olajat használnak a sütéshez. Ezek ismeretében a választásunk a grillezett csirkemelles cézár salátára esett, melyhez kértünk egy adag sült édesburgonyát és fejenként egy-egy pohár limonádét. Mindent frissen, a fogyasztók által jól láthatóan készítettek el.

Az adagok első látásra nem tűntek olyan hatalmasnak, mégsem volt könnyű elbírni velük, ugyanis kellően laktatóak, ami optimális az én nehezen csillapítható étvágyamhoz. A cézár salátára került öntetben egy kicsit sok volt a torma, de ezen kívül nagyon finom volt, és nem a megszokott ízvilágú, aminek külön örültünk. Az édesburgonya egyáltalán nem úszott az olajban, sőt, ropogós volt és ízletes. Az eritrittel édesített gyümölcsös és mentás limonádé igazán jólesett a tartalmas étkezés után. Az ételeket újrahasznosítható papírtányéron kaptuk, mely környezetvédelmi szempontból is egy plusz pontot ad az étteremnek.

Külön házhozszállítós akcióra is felhívták a figyelmünket, valamint a wifi-kódot is azonnal megkaptuk. Mondhatjuk, szinte mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Ugyan nem egy olcsó hely, de ár-érték arányban kiváló. Biztosan visszatérünk még, és házhoz is rendelünk tőlük.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *