Egészséges életmód rendelésre?

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.6)
Patai Evelin
Étterem: Dori's Food
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
A Dori’s Food kínálata lehetővé teszi, hogy olyan ételeket rendeljünk, amelyek amellett, hogy bűnmentesek, még ízletesek is!

Nagy öröm volt számomra, amikor az interneten rátaláltam a Dori’s Food-ra. Egyre több cég van már, mely ételrendeléssel, házhozszállítással foglalkozik, egyesek különböző diétákat is figyelembe vesznek és ezek alapján több menüsort állítanak össze.

Az általam tesztelt cég azonban nem külön menüket készített, hanem ugyanaz a lényege minden ételnek: hogy cukor és finomított liszt nélkül állítják őket össze.  Állandó és heti étlappal rendelkeznek, utóbbin naponta egy főétel és két kisétkezés szerepel, sokszor szezonális fogásokkal. Mindent meg lehet rendelni glutén- és laktózmentesen is, így az arra érzékenyek is nyugodt szívvel válogathatnak.

A kalória- és makrotápanyag-tartalom is megjelenik a weboldalon, hogy segítse a diétánk sikerességét – akár csak fogyni szeretnénk, akár szénhidrátdiétát követünk, vagy esetleg a többi tápanyag mennyiségére, arányára kell odafigyelnünk.

A rendelésemet futár szállította ki a munkahelyemre, nagyjából a tízórai idejében. Egy komplett étkezést állítottam össze magamnak, mely mozzarellagolyókkal kiegészített paradicsomlevessel kezdődött. A doboz nem záródott tökéletesen, így pár csepp sajnos a csomagolás belsejében és a szállításra használt papírszatyorban landolt. Ránézésre kicsit keveselltem a mozzarella mennyiségét, de maga a leves lágy, krémes állagú, intenzíven paradicsomízű volt – vagyis nem túl édes, inkább kicsit savanykás -, így kellemesen eltelítette a gyomromat, még annak ellenére is, hogy nem volt benne tészta.

 

A főétel szerepét joghurtos uborkás csirke töltötte be, basmati rizzsel tálalva. Valóban ez volt a csúcspont: megfelelő arányok, tökéletes fűszerezés, a hús pont annyira megsütve, amennyire szükséges. A rizs általában kényes kérdés, mert legtöbbször vagy túl kemény, vagy túl puha, de itt ezt is sikerült optimális állagúra megfőzni.

Édesszájú vagyok, így nem maradhat ki a desszert, de az előzményekben bevitt magas szénhidrát miatt a mézeskalácsos muffint meghagytam uzsonnára. Meg kellett dolgoznom érte, ugyanis a papírja olyan ragaszkodó típus volt, hogy nem jött le egyben.

Ez egy picit elvette tőle a kedven, és amikor végre beleharaphattam, akkor sem lettem lelkesebb. A muffin tésztája ugyan masszív, amit alapvetően kedvelek, azonban sajnos szárazabb is, valamint a mézeskalács fűszerkeverék íze sem volt annyira érezhető, mint amennyire az illatából sejteni lehetett.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *