Az igazi empata húsmentes

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.4)
Pető Regina
Rendelés dátuma: 2019.02.26
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Mindenki, aki betér az Empathy-ba fogyasztásával a Magyar Vöröskereszt segítő munkáját támogatja.

Az Empathy Cafe & Bistro-t a Magyar Vöröskereszt nyitotta meg Budapest szívében. A bisztró gyermek és kutyabarát hely és nem csak a nevében. A pultnál apró plüss állatkákat tartanak a betérő kicsik számára. A beltér hangulatos, szellős, bőven van hely, ebédidőben sem ült senki az arcomban, el tudtam vonulni kicsit. Erre a célra egy ablakmélyedést választottam, ami a benti asztaloktól megfelelően elkülönültnek tűnt, arra azonban nem számoltam hogy az étterem előtt elsétálók belebámulnak majd a kajámba. Egészen vicces volt, hogy még olyan járókelő is akadt, aki visszalépett egyet, hogy második pillantást is vethessen az ebédemre.

Mivel ebédidőben érkeztem, így természetesen megkóstoltam az ebédmenüt. A 2 fogásos verziót választottam, mivel annyira nem voltam éhes, és milyen jól tettem. A keddi menü pikáns sült édesburgonyakrémleves és köleses görög saláta volt.

A sült édesburgonyakrémleves állaga sűrű és selymes volt, pont ahogyan szeretem. A levesgyöngyöt a kiszolgáló személyzet ajánlotta hozzá, igazából nem hiányzott volna belőle, de mivel ajánlották, kértem. A leves íze isteni, enyhén fanyar utóízzel, amit nem vártam volna egy édesburgonya levestől, bónuszként pedig ráadásul még vegán és laktózmentes is volt.

A második fogás köleses görög saláta volt, amihez kaptam ugyan villát, de mivel ez nem egy száraz saláta volt, így inkább a leveses kanállal ettem. Kíváncsivá tett, hogy egy görög salátához mit tud hozzátenni a köles, de őszintén nem sokat. Kicsit fura lett tőle a saláta textúrája, azonban extra ízt nem hozott be a körbe, viszont gondolom így még laktatóbb. Részemről erre nem volt semmi szükség, mivel a leves nagyon sűrű és bőséges volt, így a saláta felénél igazából jóllaktam. Ráadásul jó sok lila hagyma volt benne, tehát egy üzleti találkozó előtt nem szerencsés választás.

Az újrahasznosított tálca és az adagok elsőre kicsinek tűntek, de az ebéd végére tökéletesen jóllaktam, sőt a saláta el sem fogyott. Tehát a fogások méretét tökéletesen lőtték be, akár egy éhesebb betérő is könnyedén jól tud lakni. Az Emphaty Bistroban az ebéd finom, bőven megéri az árát és emellett egy jó ügyet segítesz, azáltal hogy itt ebédelsz.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *