Beleszerettünk a Vegan Sunday Market rendezvénysorozatába!

A Vegan Sunday Market egy vegán életmódot A-tól Z-ig kiszolgáló vásár és rendezvénysorozat, melyet havonta rendeznek meg a vegán pizzamennyország helyszínéül is szolgáló Ankertben. Egyaránt jöhetünk ide egy jót hamburgerezni, vagy sütizni, de vehetünk vegán állateledelt, esetleg környezetbarát tasakokat is beszerezhetünk, hogy végre leszámoljunk a nejlonzacsikkal, vagy egyszerűen cseveghetünk vegánokkal és nem vegánokkal erről a szemléletről miközben kellemes zene szól a háttérben.

Mindent kipróbálhatunk és megkóstolhatunk, beszélgethetünk az eladókkal a termékeikről: kedvenceim például a Batátapástétom és a dio chutney krémei: míg az előbbinél a nutellát utánzó édes krémen át a sós, kínais ízvilágig mindent kaphatunk, aminek a fő alapanyaga az édesburgonya, addig az utóbbi egyedi összeállításaival olyan chutney-kat hoz el nekünk, mint például az almás-mangós-banános, vagy a személyes kedvencünkké vált céklás-paprikás íz- és vitaminbomba. Mindez nem csak állatbarát módon kerül a pocakunkba, de teljesen adalékanyag-mentes is, ráadásul nem mindegy, hogy vásárlásunkkal a kistermelőket, vagy a világ másik feléről érkező importot támogatjuk.

A Vegan Love is minden alkalommal kint van a rendezvényen: az ő hamburgereiket bátran ajánlom mindenkinek, legyen az tipikusan ragadozó, vagy szigorúan vegán, ahogy a Vegazzi pizzáival sem lehet mellélőni, bár ezúttal a hosszú várakozási idő miatt mi inkább más mellett döntöttünk. A TantraMantra vegán ételeivel először találkoztam, ám a különleges ízkombinációk, gyors kiszolgálás, és tápláló ételek rávettek arra, hogy máskor is bátran voksoljak mellettük.

Tényleg van itt minden csokinak kinéző természetes kozmetikumokon át a designer cuccokig, hamis sajtokig, vagy „kaviáros” szendvicsig, egy azonban mindenben közös: az a hozzáállás, hogy valamilyen magasabb eszmét, tudatosságot szem előtt tartva igyekszünk tenni egy békésebb, fenntarthatóbb bolygóért, és ez tökéletesen érezhető a megnyugtató, laza hangulatból is, amihez nem kell, hogy mi ezt az életformát kövessük. (Persze kijöhetünk csak azért is, hogy benyomjunk egy jó hamburgert. 🙂 )

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *