Tészta elvitelre

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.6)
Pető Regina
Étterem: PRE-GO
Rendelés dátuma: 2019.03.19
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Mintha a Szél Kálmán tér kivetne magából mindent ami nem gyorskaja.

Egyszer évekkel ezelőtt a Széll Kálmán téren 2 turista megállított, hogy segítsek már nekik valami olyan éttermet találni a környéken, ami nem fast food. Nem akartak messzire menni, de látótávolságon belül nem volt semmi kedvükre való… magyarosat, valami helyit szerettek volna. Akkor esélyük sem volt, így átirányítottam őket a pesti oldalra.  Ma már valószínűleg nem küldeném őket olyan messzire, de azért a Széll Kálmán teret még mindig a fast food helyek uralják, mintha a környék kivetne magából mindent ami nem gyors kaja.

A PRE-GO, ez a zsebkendőnyi tésztázó tökéletesen belesimul a tér felhozatalába. A miniatűr színes ételbár főleg az elviteles rendelésekre épít. Persze, ha nagyon akarsz, leülhetsz, de 4 ebédelő vendéggel gyakorlatilag zsúfolásig megtelt az étkező sarok, ezért az elvitel mellett döntöttem.

Hétféle tésztából választhatsz, ebből kettő gluténmentes, a kukorica penne és a rizstészta. E mellé tízféle szószt, tízféle húsos és halas feltétet és számtalan extra feltétnek nevezett zöldséget kínálnak. A kínálatot úgy alakították ki, hogy gyakorlatilag minden mindennel keverhető, így a variációk száma végtelennek hat.

A gluténmentes kukorica penne mellett döntöttem, amihez Bombay pikáns curry szószt és csirkét párosítottam. A rendelésemre elég sokat kellett várnom, de a kiszolgáláskor előre figyelmeztettek, hogy a kukorica penne főzési ideje jóval hosszabb, mint a többi tésztaféle, így nem lepődtem meg. Az ebédemet rejtő fehér doboz mellé papírtáskát is kaptam, ami megkönnyítette a hazautat.

 

Mikor otthon kibontottam az ebédemet, kellemes meglepetések sora fogadott. Először is a tésztám langyos maradt, nem kellett újra melegítenem. A második meglepetés a penne állaga volt, ami nagyon jól bírta a 20 perces utat, nem ázott rommá a rálocsolt szósztól. A harmadik meglepetés pedig az étel íze volt. Felkészületlenül ért, hogy mennyire jól sikerült összeválogatni az összetevőket. A kukorica penne csodás állagához tökéletesen illeszkedett a kókusztejes curry szósz. A csirke, mellé kapott újhagyma és kaliforniai paprika kombinációja pedig frissességet csempészett a fogásba. A csirke-tészta arány tökéletes volt, ugyan a zöldség lehetett volna picit több, de ez csak ízlés dolga. Összességében a PRE-GO-t bátran ajánlom mindenkinek, aki gyors tésztára vágyik!

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *