Nemromkocsma

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.6)
Pető Regina
Étterem: Mazel Tov
Rendelés dátuma: 2020.01.15
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
A Mazel Tov kívülről egy klasszikus pesti romkocsmának tűnik, mely látszólag nem emelkedik ki az Akácfa utcai szórakozóhely felhozatalából.

Ez az ismerős érzet azonban már a bejáratban elenyészik, hiszen 3 hostess várja az érkezőket, és csak foglalás fejében léphetsz be a vendéglátóhelyre azonnal. A profi asztalfoglaló rendszer, a fogadtatás, a pincér körültekintő odafigyelése és a kellemes élőzene gondoskodik róla, hogy a romkocsma feeling szinte azonnal elenyésszen és a betérő vendég egy exkluzív étteremben érezze magát.

Az étlap viszonylagos rövidségéhez képest, rengeteg mentes étel található a kínálatban. Én a laktóz- és gluténmentes hummusz bowl mellett döntöttem, mivel a vacsora partnerem vegetáriánus étrendű, így biztosra mehettem, hogy a választott fogásom nem rontja el az étvágyát. A látványos fogás alapját korianderes hummusz alkotta, melyen vadrizs, ecetes hagymás lencse és sous-vide csicseriborsó kapott helyett. A díszítést pedig sült pak choi és főtt tojás segítségével oldották meg.

Az egész fogás megfelelően átgondolt és megkomponált volt. A tálalás látványos és színpompásnak hatott, az ízek pedig tökéletesen kiegészítették egymást. A legizgalmasabb résznek számomra az ecetes hagymás lencse salátát éreztem, amely frissességet és egy csipet izgalmat csempészett a vacsorámba. Ugyan az étlap szerint főtt helyett lágy tojásnak kellett volna kiegészítenie a zöldségekből álló ételt, azonban ez az apró állagbeli különbség semmit sem rontott a vacsorám kiemelkedő színvonalán.

A kellemetlen hidegre való tekintettel a vacsorám mellé gyömbéres-mézes limonádét, és egy meleg koktélt is választottam. A rum alapú édeskés forró ital, fekete tea és csili segítségével gondoskodott a felmelegítésemről.

A Mazel Tov-ban a kiszolgálás kifogástalan és rendkívül gyors volt, az étel választás és a felszolgálása között nem telt el 10 percnél több, igaz a választott fogásaink nem tartalmaztak frissensült húsokat. Egyedül a fizetéskor kellett várakoznunk, de addigra a hely teljesen megtelt és még számlát is kértünk, tehát a késedelem teljesen érhető volt. Összességében a Mazel Tov egy nagyszerű vacsora helyszín, és bár az italáraik meglepően erőteljesek,  jó szívvel ajánlom bárkinek.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *