Starbucks helyett - Tesztevők

Starbucks helyett

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.6)
Pető Regina
Rendelés dátuma: 2020.01.06
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Az asztória környékére kellett egy üzleti találkozót megszerveznem, így kézenfekvő választás volt részemről, hogy a metróhoz közeli Starbucks-ot javasoljam. Azt mindenki könnyedén megtalálja, biztosítanak normális wifi kapcsolatot és elfogadható a kávéjuk. Legnagyobb meglepetésemre a tárgyaló partnerem, egy közeli kávézót javasolt inkább, mondván, hogy ott sokkal normálisabb kiszolgálást fogunk kapni.

Természetesen nem ellenkeztem, hiszen mindig örülök, ha kivételesen nekem javasolnak új helyet kipróbálásra, legyen az kávézó, vagy étterem.

A Solinfo Cafet viszonylag könnyű megtalálni, a Zsinagóga mellett a Wesselényi útról nyílik és már a kirakatból látszik, hogy a tulajdonosok rajonganak a világításért. A kávézónak viszonylag szimpla és letisztult a stílusa, viszont világítás és lámpák tekintetében szemkápráztató mennyiséget halmoztak fel. Led égősorok lógnak körben a falakon, és minden asztal fölött legalább 3 lámpa lóg.

Az étlapjuk szerencsére szintén a letisztult vonalat erősíti és minden étel mellett jelölik, milyen érzékenységnek kedvez az adott fogás. Én reggeli gyanánt avokádós tojáskrémet rendeltem fitt kenyérrel és zöldségekkel, valamint laktózmentes latte macchiatoval.

A reggelim viszonylag gyorsan megérkezett, és meglepetten tapasztaltam, hogy az étlapon feltüntetett zöldségek kifejezés egy komplett salátát takart, aminek így január elején kifejezetten megörültem. A salátám, rukkolából, frissen vágott uborka és sárga kaliforniai paprika hasábokból, valamint koktélparadicsomból állt, melyet balzsamecettel varázsoltak még ízletesebbé.

Az avokádós tojáskrém rusztikus és kifejezetten finom volt. Ráadásul a krémbe apróra vágott zöldségeket is kevertek, ezzel is fokozva az ízorgiát. Az igazán laktató avokádós tojáskrém és a saláta mellé kapott 3 db fitt bagett, finom és friss volt, azonban számomra iszonyú sok is, így a péksütemények nagy részét a tányéron hagytam.

Összességében a Solinfo Cafe egy meglepően kellemes kávézó! Az egyszerű és finom ételek mellé, összeszedett és figyelmes pincérekkel van felszerelve, így bátran javaslom kipróbálásra.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *