6 külföldi gasztro szakember, akiktől sokat elleshetsz! - Tesztevők

6 külföldi gasztro szakember, akiktől sokat elleshetsz!

Illyés Anikó
Amikor az életünk során változások érnek, mindig jó, ha tudjuk, kikben bízzunk, kikre támaszkodhatunk és kik adnak nekünk inspirációt a folytatásban. Változás pedig most van bőven.

Gasztrobloggerek lévén minket is elkap a vágy, hogy másoktól tanuljunk, feldobjuk a már ismert receptet pár új alapanyaggal, új elkészítési módszerrel, vagy egyáltalán tudjuk mi a trendi nyugaton, mi várható a jövőben itthon. A helyzetre való tekintettel arra gondoltuk, hogy felfedjük előttetek: mi kiket követünk? Persze ez egy kétoldalú felhívás: ti is nyíljatok meg felénk, osszátok meg a kedvenceiteket!

A lista sosem lehet teljes és valószínűleg ti is találkoztatok már 1-2 szakértővel a listából. Vagy mégsem? Lássuk, kik vannak az első 6 helyen.

Pick Up Limes
Sadia Badiei egy kanadai foodie, dietetikusi végzettséggel. Jelenleg Hollandiában él, ami azért is fontos, mert olyan alapanyagokat használhat, ami nagy valószínűséggel nálunk is megtalálható. Egyszerű és nagyszerű vegán receptjei tele vannak élettel és amellett, hogy nagyon szerethető a személye, az ételei szakértelemmel vannak elkészítve, hiszen pont ez a végzettsége. https://www.pickuplimes.com/

Ela vegan
Michaela Vais egy német food stylist, recept-alkotó, fotós és író, akinek a becenevéből ered a márkanév. A hölgy is vegán receptjeivel vett le a lábunkról, emellett sokszor odafigyel, hogy hozzáadott cukormentes, gluténmentes és könnyen elkészíthető legyen az étel! https://elavegan.com/

minimalistbaker
Valaki tudja az amerikai hölgy nevét? Nekünk eddig sosem jött szembe, de talán nem is ez a legfontosabb. Az üzenet egyszerű: 10 (vagy kevesebb) összetevő, 1 tál/tányér, vagy maximum 30 perc elkészítési idő bármelyik receptnél. Amit még kifejezetten kedvelünk benne, hogy igényei és a szervezete jelzései alapján vált étkezésében irányokat. Tehát sok minden megtalálható az oldalon, plusz egy kis intuitív étkezés is! 🙂
https://minimalistbaker.com/

Cannelle Vanille
Aran Goyoaga baszk származású író, food stylist és fotós, aki Seattle-ben él. Az ő erőssége a vizualitás (na, nem mintha a többiek panaszkodhatnának). De Aran könyveket ad ki, videót forgat, nem a blogon van a hangsúly, hanem a vizuális történeten. És az el tud vinni rendesen. Két gluténmentes kötete vásárolható meg, de mi sokszor inkább elveszünk abban a világban, amibe elkalauzol. http://www.cannellevanille.com

deliciouslyella
Ella Mills egy betegség miatt váltott vegán életmódra és azóta az egyik leghíresebb angol blogger. Számos receptes könyve mellett, saját termékek, app és bolt is tartozik a repertoárjához. Ő akkor indult, amikor még nem volt ennyire telített a piac és nyitottságával, egyszerű, saját receptjeivel belopta magát mindenki szívébe. Ha Angliában, vagy Írországban jártok, próbáljátok ki az energiagolyóját! YUMM!
https://deliciouslyella.com/

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pancakes make the world a nicer, much more delicious place 🥰🥰🥰 Raspberry chocolate chip. 15 minutes start to finish. Simple ingredients, guaranteed happiness 😋 On the app 🌱

Deliciously Ella (@deliciouslyella) által megosztott bejegyzés,

The Happy Pear
Dave & Steve, az ír ikrek az egyik legkedvesebb bloggereink. Az ő történetük egy saját üzletből indult, hiszen farmjuk van, maguknak termesztik a friss zöldségeket, gyümölcsöket. Jelenleg már sajátmárkás termékekkel is rendelkeznek. A vegán életmód nekik nem lehetett könnyű lépés, tekintve, hogy Írországról a bárányok és tehenek jutnak eszünkbe. De receptjeiket követve bárki játszi könnyedséggel elkészít bármit, közben meg még jól is szórakozik. Ha tehetnénk, tőlük vásárolnánk.
https://thehappypear.ie/

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *