Kedveled a vietnámi ételeket? Ezt a helyet nem érdemes kihagynod! - Tesztevők

Kedveled a vietnámi ételeket? Ezt a helyet nem érdemes kihagynod!

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 5)
Pajger Adrienn
Étterem: Madame Pho
Rendelés dátuma: 2020.10.10
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Stílusos, modern, látványos, részletgazdag enteriőr és arculat, finom ételek és barátságos kiszolgálás: ez a Madame Pho.

 

A Corvin sétányon helyet kapó Madame Pho az elmúlt hónapokban komoly figyelemnek örvend: olyan, mintha Budapest nemrég jött volna csak rá, hogy létezik ez a szuper, vietnámi ételeket felszolgáló étterem. Pedig már egy éve megnyitott, és ez idő alatt szép fokozatosan nyerte el a ma már törzsközönségnek számító vendégeit. Többek között engem is. 

Engem egy éve a design miatt csábított magához a hely, amikor még csak elsétáltam mellette és még nem lehetett tudni, hogy pontosan mi is készül a lefóliázott ablakok mögött. Majd egyszercsak berobbant a látványa az utcáról az impozáns piros lámpáival. Akkor már alig vártam a nyitást, hogy belülről is megcsodálhassam.

Ami miatt a leginkább ajánlom ezt a helyet, az a T Ö K É L E T E S tavaszi tekercs. Friss zöldségekkel, szósszal és kegyetlenjó sült, ropogós borítással. Egyszerűen imádom! Szinte mindig kipróbálom a tavaszi tekercseket, ha ázsiai étterembe megyek, amit sokszor félve teszek meg, mert a fejemben lévő tökéletes tavaszi tekercs képét sokszor egy lelombozó valóság tölti meg: szottyos, olajos, száraz, kevés zöldséggel megtöltött tekercsek jönnek szembe az emberrel. Na de, ha nem szeretnétek kísérletezni, akkor megspórolok pár kört nektek: a Madame Pho tekercsében nem fogtok csalódni!

Piros pont jár a lebomló szívószálért amit az üdítőkbe tesznek. A nyitáskor még a szokásos fekete műanyag szívószállal voltak felszerelkezve, de mostanra már sikerült beszerezniük a papír alternatívát, így ez örvendetes, hogy figyelmet fordítottak erre.

A wokos ételek közül a marhahúsos tésztát és a zöldséges-tofus rizst szeretjük a legjobban, mert mind telis-tele vannak friss zöldségekkel, harmonikus szósszal és ropogós hagymával. Általában egyszerre nem is sikerül elpusztítani, akkora adagról van szó, így otthonra is marad egy kevés belőle. A húsimádók számára viszont azt ajánlom, hogy dupla adag hússal kérjék a wokos ételeket, akárcsak a leves esetében.

Az őszi-téli időszakra bátran ajánlom a Pho levest. Én azért egy kicsivel több fűszert elbírok az alaplében, így a chilin kívül mindent belepakolok, ami mellé jár, de teljes mértékben ott van a budapesti “best of Pho levesek” körében.

Ebédidőben biztosan tele a hely, így érdemes időben érkezni, vagy hétvégén a délutáni órákban. Ha jó az idő, akkor pedig kint is helyet lehet foglalni, de azért a benti tér az igazi, így ha tudtok, ott üljetek asztalhoz. Családi vállalkozás lévén  a személyzet odaadóan, figyelmesen és kedvesen köszönti a vendégeket, ahonnan jó érzéssel fog mindenki távozni, majd újra és újra visszalátogatni 🙂

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *