Vegán kánaán - Tesztevők

Vegán kánaán

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.8)
Pajger Adrienn
Rendelés dátuma: 2021.02.06
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
A mediterrán konyhát képviselő Rira Vegan Food vegán és vegetáriánus fogásokat szerepeltet az étlapján, amit nagy örömmel vetettünk tesztelés alá és megállapítottuk, hogy igazi felüdülés volt a nagy home office-olások közepette.

A mediterrán konyhát képviselő Rira Vegan Food vegán és vegetáriánus fogásokat szerepeltet az étlapján, amit nagy örömmel vetettünk tesztelés alá és megállapítottuk, hogy igazi felüdülés volt a nagy home office-olások közepette.

Ezek az egészséges és laktató ételek ár-érték arányban kiválóra vizsgáztak: a wrapek 1500-1600 Ft között mozognak, a boxok pedig 1200-2000 Ft-ért vihetők el.

Jelenleg Netpincéren és Wolton keresztül tudtok rendelni tőlük, ahol 5 wrap és 9 box közül választhattok, illetve a Wolton kiegészül a választék az édesség szekcióval a fánk, croissant és brownie társaságában. Ha pedig személyesen vennétek át az ételeteket, akkor helyben is szemezhettek a sütikínálattal.

A wrapek között helyet kap a kuszkusz, tök falafel, sajtos padlizsán, füstölt padlizsán és tojásos fogás. Ez a kínálat átfedésben van a boxokkal, ahol ezek szintén szerepelnek, és ezeken kívül krumplis, diós, spenótos és sajtos szamószákkal találkozhattok.

A boxok része a bőséges salátaköretet, melyekben a gránátalmától kezdve a friss salátán keresztül a magvakig minden megtalálható egy szuper roppanós és friss kombinációban.

A kedvenc választás a Tök falafel box volt, ahol a mangós curry szósz kegyetlen jól illett az omlós állagú falafelhez. Sokat hozzátett az élményhez, hogy a falafelek kaptak egy kis pirítást, így a kicsit ropogós textúra csodásan megadta az összhangot a zöldségkörettel és szósszal.

A csípős kuszkusz golyók sajnos nem arattak akkora sikert, itt a kuszkusz miatt egy szárazabb textúrát kaptunk. Nekik is jól állt volna a falafelhez hasonló pirítás, vagy akár panír.

A spenótos szamósza egy igazán intenzív spenótos dominanciát képviselt, ropogós tésztába bugyolálva.

A wrapek közül a füstölt padlizsán került tesztelésre, amiben a padlizsánon kívül más friss zöldségek és magvak is szerepeltek. Kellemes és nem hivalkodó füstösség, roppanós zöldségek, lepirított wrapben.

Ha valami újra és izgalmasra vágytok, próbáljátok ki Ti is a Rira Vegan Food kínálatát! Itt találjátok meg: Budapest, 1078, István u. 5.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *