Gourmet ebéd egy menü áráért - Tesztevők

Gourmet ebéd egy menü áráért

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 5)
Maticsek Orsolya
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ám egyáltalán nem voltam csalódott, hogy „rákényszerültem” az ebédmenüre, mikor elolvastam az aznapi kínálatot. Ilyen különleges menüt bevallom, még sosem láttam!

Az ebédmenü szó hallatán általában hétköznapi ételek jutnak eszembe. Az étlapon szereplő különlegesebb és drágább kínálat mellett menü címszó alatt rendszerint levest és egy egyszerűbb főételt – például valami főzeléket vagy rántott húst – ajánlanak az eredeti ár töredékéért.

Mikor kinéztem a VAN Bisztrót az interneten, nem is feltétlenül az ebédmenüt szerettem volna megkóstolni. Ám hamar kiderült, hogy nincs más választásom, ugyanis délben csak menü fogyasztására volt lehetőség. Amin kicsit meglepődtem, mert az interneten kifejezetten a VAN burgereket dicsérték – ám ezek valószínűleg csak estére kerülnek palettára.

VAN Bisztró

Ám egyáltalán nem voltam csalódott, hogy „rákényszerültem” az ebédmenüre, mikor elolvastam az aznapi kínálatot. Ilyen különleges menüt bevallom, még sosem láttam! 1690 Ft-ért egy kétfogásos menüt kap az ember – csupa gourmet fogásokból!

Az aznapi leves sárgadinnyekrémleves volt mézes bacon-nel. Egy kissé bizarrul hangzott elsőre ez az összeállítás, aztán hamar jött a kellemes csalódás. A krémleves nagy örömömre tejszínt nem igazán látott, így semmi nem tudta elnyomi az intenzív gyümölcsös ízt. Véleményem szerint nem is igazán tartalmazott mást a leves a sárgadinnyét kívül, ami így lehűtve minden kétséget kizáróan üdítően hatott. Remekül passzolt ehhez a frissítő ízvilághoz a mézes, ropogósra sült bacon. Az összhatást az enyhén csípős csíra még tovább fokozta.

Sárgadinnyekrémleves mézes bacon-nel

A második fogás sem okozott csalódást! Az étlap alapján bevallom, azt sem tudtam elönteni, hogy egy vagy két ételről van szó. Mint kiderült egyről: a csirkés cukkininyárs, a lecsó és a sós túrógombóc mind egy tányéron landolt. Méghozzá nagyon gusztusos tálalással! A nyársra a cukkini sem akárhogyan volt feltűzve, hanem szép spirálos formában, ami még gusztusosabbá varázsolta az egész ételt. A hús és a lecsó is ízes és fűszeres volt, amit remekül kiegészített és kompenzált a sós túrógombóc lágy, semleges íze. Olyan könnyed volt az egész, hogy csak úgy elolvadt az ember szájában, minta valamiféle lágy sajt került volna a lecsóra.

Csirkés cukkininyárs lecsóval és sós túrógombóccal

Ami az adagokat illeti, kellemesen jóllaktam tőlük. Ugyan nem pukkadtam ki, de nem is kell ebben a nagy hőségben. Tökéletesebb könnyű, nyári ebédet aznap el sem tudtam volna képzelni!

Amit még meg kell említenem, az a végtelenül kedves kiszolgálás. Nyitás előtt negyedórával értünk oda, ennek ellenére engedték, hogy helyet foglaljunk a Lövőház utca kellemes teraszán, aminek nagyon örültünk. Nem utolsósorban a kutyákat is friss vízzel szolgálták ki. 😊

Ha a VAN Bisztró közelebb lenne hozzám, biztosan rendszeres visszajárója lennék. Ám biztos vagyok benne, hogy így is nemsokára visszatérek, mert szerintem ilyen magas színvonalon sehol máshol nem kapok ebédmenüt.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *