Jó ár-érték arányú étteremre vágysz? Irány a Park! - Tesztevők

Jó ár-érték arányú étteremre vágysz? Irány a Park!

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.8)
Maticsek Orsolya
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Egy családias, ár-érték arányban megfelelő, nem túl elegáns, de mégis hangulatos helyre vágytunk. Ahol nem utolsósorban jókat és különlegeseket is tudunk enni. Nos, a Parkban minden összejött, amit csak kívántunk!

Családi ünnepség alkalmából látogattunk a PARK Vendéglőbe, amely a 12. kerület még könnyen megközelíthető, de mégis már kissé zöldebb, nyugodtabb részén helyezkedik el. Egy családias, ár-érték arányban megfelelő, nem túl elegáns, de mégis hangulatos helyre vágytunk. Ahol nem utolsósorban jókat és különlegeseket is tudunk enni. Nos, a Parkban minden összejött, amit csak kívántunk!

A PARK Vendéglő kifejezetten családbarát, a gyerekeknek külön játszósarok is ki van alakítva. De emellett a négylábú, szőrös gyerekeket is szívesen látják. 🙂

Nem volt egyszerű a választás, mert számtalan finomság szerepelt a palettán. A kínálat kifejezetten kedvező volt ár-érték arányban, ugyanis mindegyik étel tartalmazta már a köretet is, amit így nem kellett pluszban rendelni.

Végül háromféle főételt kóstoltunk. Kettő kifejezetten elnyerte a tetszésemet, nem is igazán tudnék dönteni, hogy melyik ízlett jobban.

Az egyik az aszalt paradicsommal töltött csirkemell volt, amit cheddar mártással és rántott túrógombóccal tálaltak. A semlegesebb karakterű csirkemellet remekül kiegészítette az intenzív ízű aszalt paradicsom. Amit ráadásul egyáltalán nem spóroltak ki az ételből! A csirkemell szárazságát jól kompenzálta a bőséges, enyhén édeskés ízű cheddar sajtmártás. Az élvezetet csak tovább fokozta a rántott túrógombóc, amit én itt kóstoltam először. Nagyon tetszett benne, hogy a belül puha, könnyed állaga párosult a ropogós panír borítással.

Park - Aszalt paradicsommal töltött csirkemell

Ami talán még a csirkénél is jobban ízlett, az a baconbe göngyölt harcsa volt vargányás lecsóval és tört burgonyával (glutén- és laktózmentes). A bacon intenzív íze és roppanósra sült állaga szintén feldobta a puha, kevésbé karakteres ízű harcsát. Az élvezetet csak tovább fokozta az enyhén füstös ízű, mégis üdítő, sok zöldséget, de annál kevesebb zsírt tartalmazó vargányás lecsó. Jól passzolt az egészhez a könnyed köret, a törtburgonya is. Az ízek mellett csak a tálalás volt még különlegesebb! De beszéljen a kép helyettem:

Park - Baconbe göngyölt harcsa

A mustáros tarja (40dkg) sült burgonyával és salátával (glutén- és laktózmentes) adagja valóban igen kiadós volt! A mustáros ízesítés elég intenzív volt, de sajnos kissé “mócsingos” volt a hús, ami elrontotta az összhatást. De az biztos, hogy igazán emberes adagot kaptunk egy ételt áráért! Kifejezetten tetszett, hogy végre egy étterem, ahol az ilyen nehezebb ételekhez is adnak salátát.

Park - Mustáros tarja

Ami az árakat illeti, a mustáros tarja és az aszalt paradicsommal töltött csirkemell 2,890 Ft-ba került, ami nagyon megérte az árát. A baconba tekert harcsa ára ennél már magasabb, 3990 Ft volt, ami ilyen kiadós halételek közül szerintem egészen olcsónak számít.

Ugyan teljesen jóllaktunk, mégsem tudtunk ellenállni a desszert kínálatnak, úgyhogy végül kétfélét is megkóstoltunk: egy csokoládé szuflét mentás mangó chutney-val és egy “klasszikus” túrógombócot.

A szuflétól vártam a legtöbbet, de sajnos kisebb csalódást nyújtott. Nem volt rossz, de az állagát nem sikerült eltalálni: belül  túlsült, így egyáltalán nem volt folyós. Azonban a mentás mangó chutney mennyei finom volt hozzá!

A Túrógombóc állaga viszont fantasztikusan könnyedre sikerült, amit bőven ellepett a cukros tejföl. Jó nagy adag desszert vár arra, aki a túrógombóc mellett dönt. Szinte már-már önmagában is képes jóllakni tőle az ember. Külön plusz pontot érdemel, hogy a gombócok bőséges mandula szórást is kaptak.

Hogy a desszertek ára se maradjon ki: a túrógombóc 1090 Ft-ba, a szuflé pedig 1190 Ft-ba került.

Ami az ízeket, a gyönyörű tálalást és hely hangulatát illeti, úgy gondolom, hogy ár-érték arányban PARK Vendéglő az egyik legjobb hely Budapesten.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

    * Kötelezően kitöltendő mező
    Thank you image

    Köszönjük az üzenetedet!

    Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

    Newsletter icon

    HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

    Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

    Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

    Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

    Feltételek *