Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A JM6 Bakery & Café nem a tipikus reggelis helyek közé tartozik. Nincsenek például tojásos ételek, cserébe viszont a pult és a polcok roskadoznak a jobbnál-jobban kinéző sütik és péksütemények alatt, ami cukrász szakmám “ártalma” miatt, számomra “a tökéletes napindítás” fogalmába tartozik. A hely nagyon otthonos és picike, ellenben a kínálat hatalmas.
Ki is emelnék néhány olyan különlegességet, mint a málnás-mandulás, belga csokis croissant (490Ft), sajtos-baconös croissant, lasagna csiga (390Ft), édeskrumplis kovászos kenyér zabbal (650Ft). Szendvicsek terén teljes kiőrlésű (790Ft), szárított paradicsomos-pestós és sonkás közül (690Ft) válogathatunk. A kávé (490Ft-990Ft) világos pörkölésű olasz Carraro, ami többféle növényi tejjel és laktózmentes tejjel is kérhető (+150Ft). Italválasztékból sincs hiány, kérhetünk chai lattét, forró csokit, teákat és többféle limonádét is.
A tartalmas reggelimből a kedvencem, meglepően nem az édesek közül került ki, hanem a sós, kecskesajtos rozmaringos párna (490Ft) lett, ami -szakmai szemmel is- zseni!
Mivel pisztácia-mániás vagyok, így nem tudtam kihagyni a pisztáciás csigát (490Ft). A töltelék kellően édes volt, és a leveles tészta is tökéletesen roppant.
Mentes fronton a banánkenyértől (550Ft) kicsit tartottam. Féltem, hogy nem a megszokott íz fog visszaköszönni, de már első harapás után megállapítottam, hogy sokkal finomabb, mint a legtöbb helyen kóstolt nem “mentes” verzió. Omlós, puha és kellően banános.
A hely egyik különlegessége, hogy egy biodinamikus farmról érkező kínálatból is válogathatunk. Tej, joghurt és sajtkrémek mellett, lekvárokat és Mayer szörpöket is tudunk itt vásárolni.
Nagyon jó (íz)élményekkel távoztam, biztos, hogy többször ellátogatok még erre a cuki helyre. Bár ezúttal nem maradt “kapacitás” a sütiknek, legközelebb azokat sem fogom kihagyni!
Ha szívesen fedeznél fel más reggelizőhelyeket, pékségeket a városban, olvasd el Dorka VAJ Birodalomról szóló cikkét, ha pedig kifejezetten mentes pékségekre vadászol, ajánljuk figyelmedbe a Tibidabo Gluténmentes Pékséget, mely menü kínálatát nemrégiben teszteltük.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.