Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Rajongok a sajttortákért és nemrég felfedeztem, hogy van egy kimondottan erre specializálódott hely.
A városban két üzletük van, én a Kálvin tértől pár percnyi sétára találhatóban voltam.
Pár asztalos, modern stílusban berendezett cukrászda, ahol hatalmas a választék.
Nagyon praktikusnak és környezetbarát dolognak tartom, hogy újrahasznosítható üvegekben árulják a sütiket.
Saját műhellyel rendelkeznek, ahol a kekszes és piskótás rétegektől kezdve mindent helyben készítenek. A mentes termékeket külön helyiségben gyártják, így elkerülhető a keresztszennyeződés.
Naponta frissen készítik a kis desszerteket és szinte állandó kínálattal rendelkeznek, de figyelnek az alapanyagok szezonalitására és ünnepnapokon különlegesebb variációkkal is találkozhatunk.
Illy kávéval dolgoznak, ami számomra kicsit csalódás volt. Újhullámos hely a berendezéseket és kínálatot tekintve, ezért egy ehhez jobban illő, minőségi kávékínálatot vártam volna. De nyilván ez egyéni preferencia.
A kávékat (560Ft-690Ft) és diabetikus forró csokikat (790Ft) kérhetjük növényi- vagy laktózmentes tejjel is és van lehetőségünk cukros (+100Ft) vagy cukormentes (+200Ft) sziruppal felturbózni az élvezeteket.
A klasszikus üveges sajttorták közül a kicsik 890 Ft, a nagyok 1190 Ft-ba kerülnek.
A vegán sajttorták vegán mascarponéból készülnek, amik 1590 Ft-ba kerülnek, a mentesek (glutén,cukor,laktóz) pedig 1390 Ft-ba.
A szelet torták 1190 Ft és 1390 Ft között mozognak.
Áfonyás-citromos sajttortát kóstoltam, ami glutén-, cukor- és laktózmentes.
Mentes téren sem vagyunk kötve a klasszikusabb ízekhez. Válogathatunk Feketeerdő, Túró Rudi, Sós karamell vagy Málna-mandula közül is.
A klasszikusok között nagyobb a választék és szintén különleges ízek vannak. Csak, hogy néhányat említsek; Bounty, Kinder Bueno, Ferrero Rocher, Mars, Pisztácia, Tiramisu, amiben babapiskóta adja az alapot és Mille Feuille, ahol leveles tésztát használnak a rétegezéshez.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.