Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A mindössze 5 hozzávalóból elkészíthető finomság amellett, hogy gyorsan és meglepően egyszerűen megvan, még gluténmentes is, ráadásul laktózmentes, vagy akár vegán verzióban is kipróbálható!
Hozzávalók kb. 4-6 főre, bár ha engem kérdeztek inkább csak kettőre, mert olyan finom!
Első lépésként mossuk meg és pucoljuk meg az epreket, valamint terítsünk egy lapos (de peremmel rendelkező) tálba a sütőpapírt. Miután ezzel megvagyunk, igyekezzünk a kb. egyforma méretű epreket kiválogatni és fejjel lefelé egymás mellé helyezni a sütőpapírra. Ha az epreket szépen elhelyeztük a sütőpapíron, a kimaradt részeket is tömködjük be szintén eprekkel, akár felezgetve is.
Ha ezzel megvagyunk, akkor válasszuk szét a tojásokat és keverjük fel a sárgáját a cukorral, majd adjuk hozzá a főzőtejszínt/ főzőkrémet.
Ha eddig eljutottunk, akkor kezdődik a varázslat. Tegyük az edényünket forrásban lévő víz fölé (csokit sosem olvasztunk közvetlenül, mindig csak víz fölött, mert odaég). Lassan kezdjük el az imént elkészített masszába beletördelni a csokit, majd kevergessük türelmesen. Eleinte én sem hittem, de a meglehetősen fura állagú masszából egyik percről a másikra lesz homogén állagú csokikrém!
A csokikrémet szépen ráöntjük az előkészített eprekre. Elegyengetjük a masszát, hogy mindenhova jusson, majd néhány órára (minimum 2-3, de annál jobb, minél tovább) betesszük a hűtőbe.
A kész desszertet a sütőpapírnak köszönhetően könnyedén ki tudjuk emelni az edényből és fejjel lefelé fordítva levehetjük róla a sütőpapírt is végre! A csokimousse-t szeletenként tálaljuk, akár tejszínhabbal kiegészítve! Köszi, hogy velem alkottatok, jó étvágyat! 🙂
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.