Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Ezért a legutóbbi után most egy céklás kecskesajtos tésztát fogok elkészíteni, melynél kifejezetten plusz pont, hogy a cékla nyers formában kerül bele szószba, így a benne található összes fontos vitamin egyenesen a szervezetedben landol! Ehhez a recepthez (kb. két nagyobb adag) az alábbiakra lesz szükségem:
Első lépésként tegyük fel a tésztát főni, majd miközben a tészta fő, a céklákat megmossuk és megpucoljuk, ezután kisebb darabokra vágjuk fel, hogy később a turmixgépnek könnyebb dolga legyen, és ne akadjon el benne a kés. Ezután a darabkákat betesszük a turmixgépbe és hozzáadjuk a kecskesajtot, egy kis olajat, sót (figyelem: amennyiben maga a kecskesajt a nagyon sós fajta, valószínűleg már nem lesz szükség extra só hozzáadására), egyéb fűszereket, ha igényeljük, és némi vizet hígításképpen. Szépen turmixoljuk össze, addig, amíg egy homogén textúrájú szószt nem kapunk, amennyiben nehézkesen alakul ki a massza, tovább hígíthatjuk egy kis vízzel és olajjal (de az olajjal azért bánjunk csínján..)
Miután megkaptuk a kellemes enyhén folyós állagú rózsaszínű szószt, keverjük hozzá a kifőtt tésztához és győződjünk meg róla, hogy a tészta és a szósz teljesen egyenletesen elkeveredtek egymással.
Tálaláshoz alkalmazzunk mentalevélkéket, ha szeretnénk, akkor extra kecskesajt darabkákat és apróra, vagy egész tört pisztáciát! Voilá! Köszi, hogy velem alkottatok! Kíváncsi lennék: a múltkori lila káposztás, vagy ez a céklás recept jött be nektek jobban?
Tipp: Amennyiben nem szeretitek a kecskesajtot, helyettesíthető másfajta krémesebb állagú sajttal is!
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.