SixLetter - 6 betű és tökéletes napindító - Tesztevők

SixLetter – 6 betű és tökéletes napindító

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.4)
Ladila Viktória
Étterem: SixLetter
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
"Az összhatás annyira parádés volt, hogy azóta is ilyen reggeliről álmodozom."

Már sokat hallottam erről a SixLetter reggeliző helyről, úgyhogy amikor a környéken jártam, nem is volt kérdés, hogy muszáj kipróbálnom.

A Nyugati Pályaudvartól 5 perc sétára, az Alkotmány utcában található. Már messziről kiszúrtam a hangulatos kis teraszt, háttérben az óriási üvegablakokkal.

Belépve egy nagyon modern, letisztult, tágassága ellenére mégis otthonos hely fogadott.

Modern hangulata nem csak a berendezésben, hanem az ételrendelésnél is szembetűnő. Kézzelfogható étlap helyett, az asztalokon található “Scan Me” feliratú QR kóddal tudjuk megnézni a bőséges választékot.

 

Saját világos pörkölésű 100% arabica kávéval dolgoznak. A kínálat nagyon tetszett, az alap kávékon (espresso, 590Ft), cappucino, 890Ft) kívül kérhetünk Flat white(1090Ft), Mocha(1350Ft), Dirty chai(1290Ft) vagy akár Cold brew(1390Ft) és Cold brew Gin tonic(2200Ft) variációt is, akár alternatív tejjel is.(+250-350Ft)

Az étlapról “Finom falatok” és “Egészséges falatok” közül is válogathatunk. A Finom falatoknál találjuk a tojásos ételeket, amikre bátran kérhetünk extra feltéteket is. Az Egészséges falatok elé is nyugodtan tehettek volna egy “finom” jelzőt, annyira lenyűgözött. Nézzük is mit választottam;

(Bár nagyon csábító volt a Gofri juharsziruppal és friss gyümölcsökkel, de egy rohanós napon mégis kicsit könnyedebb reggelire vágytam.)

Füstölt lazac szendvics guacamole-val és ötmagos kenyérrel(2300Ft).

A tálalás már egyből meggyőzött, 2 szelet magos kenyér, bőségesen megkent házi guacamole-val, ami zseni volt! Annyira laktató volt, hogy bár nem bírtam megenni, mégis bőven kitartott ebédig.

Paradicsom darabok is voltak benne, ami picit ellensúlyozta az avokádó intenzív ízét. A fűszerezését és az állagát is nagyon eltalálták. Ezt megkoronázta a bőségesen rápakolt füstölt lazac, amit megszórtak snidlinggel. Mellé zöld leveles salátát tálaltak koktélparadicsommal, ami nálam szintén plusz pont. Az összhatás annyira parádés volt, hogy azóta is ilyen reggeliről álmodozom.

 

Az étlapon kívül érdemes a pultban is körülnézni.

Többféle bagel (pl.: Sonkás-sajtos, Tojáskrémes-avokadós) és süti (Sós-karamellás Panna cotta, Répatorta) közül válogathatunk. Ha gyorsan magunkkal vinnénk a kávénk mellé valami harapnivalót, akkor a csokis muffin vagy a croissant tökéletes választás lehet.

Ami a kiszolgálást illeti, szeretném külön kiemelni, hogy a sok-sok kérdésemre hatalmas kedvességgel és türelemmel válaszoltak, annak ellenére, hogy szinte teltház volt.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

    * Kötelezően kitöltendő mező
    Thank you image

    Köszönjük az üzenetedet!

    Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

    Newsletter icon

    HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

    Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

    Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

    Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

    Feltételek *