Wake up a Waycup-ban! - Tesztevők

Wake up a Waycup-ban!

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 3.8)
Ladila Viktória
Étterem: Waycup
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
"Nem csak a reggelünket érdemes itt kezdeni, a nap bármely szakában élvezhetjük akár a kávézó előtti teraszon, akár bent valamelyik bárasztalnál különleges italainkat, szendvicseinket vagy desszertjeinket."

A Jászai Mari téren található Waycup speciality kávézó egyszerű, modern dizájnnal rendelkezik. Nem csak a reggelünket érdemes itt kezdeni, a nap bármely szakában élvezhetjük akár a kávézó előtti teraszon, akár bent valamelyik bárasztalnál különleges italainkat, szendvicseinket vagy desszertjeinket.

Világos pörkölésű Impresso és April kávéval dolgoznak, amiket zacskós és kapszulás kiszerelésben meg is vásárolhatunk a kávézóban. A kapszulák ráadásul Nespresso kompatibilisek.

Kínálatuk elég széles, a legújabbak között az E.T. /espresso tonik/(1090Ft) is szerepel, amit a jó idő beköszöntével jégkockával fogyaszthatunk. De Flat White, Iced Chai Latte, kézi filterrel készült kávék; Batch Brew, Hand Brew/V60 és Cold brew is található az itallapon. Kávéinkat Cserpes tejjel, laktózmentes(+150-200Ft) vagy alternatív növényi tejjel is kérhetjük, rizs-mandula(+200-300Ft) vagy Oatly(+250-350Ft). 

A kávézóban egy kisebb delikátesz rész is helyet kapott, ahol a kávék mellett borok, pisztáciakrémek, szörpök, csoki pasztillák és vitaminok közül is válogathatunk. 

Az italos hűtőben találunk még Black Lake prémium forrásvizet és Fű Juice hidegen préselt zöldség- és gyümölcsleveket, amik hozzáadott cukor- és adalékanyagok nélkül készülnek.

Az ételeket is érdemes megnézni, aki mentesen étkezik, ő is könnyedén talál számára megfelelő harapnivalót.

A croissant választékot a Freyja biztosítja, amiből nem csak édes töltött változatokat, de croissant szendvicseket is találunk a pultban.

A kekszek (diós-csokis, matchás) saját műhelyükből érkeznek a többféle ízvilágú sajttortákkal és mini répa kuglófokkal együtt.

Ha egészségesebben indítanád a napot, akkor a Chia puding és Zabkása gyümölcspürével és házi granolával is tökéletes választás lehet, amik glutén- és laktózmentesek, ráadásul hozzáadott cukor nélkül készülnek.

Hagyományos kedvenceinket vegán kivitelben a Lavita biztosítja; Flódni, Avokádós brownie, Datolyagolyó és Narancsos csoki torta, amik szintén glutén-, laktóz- és cukormentesek.

Bár elég nagy csábítást éreztem hogy a Chpuchou cukrászatból érkező többféle bonbon közül válasszak, mégis inkább a vegán Kókusz kocka(750Ft) mellett döntöttem.

A más formában és színben sorakozó bonbonok nem csak kinézetükben tűntek különlegesnek, hanem ízesítésben is. Amik számomra a legérdekesebbek voltak; Guiness sörös-csokis, Áfonya-ibolya, Rózsás és Tökmag-áfonya.

A Kókusz kocka nem csak vegán, de glutént sem tartalmaz, így a többféle érzékenységgel rendelkezők is nyugodtan fogyaszthatják. Mentessége mellett már látványra sem a megszokott, csak a felén található kókusz bevonat és piskóta helyett egy nagyon csokis belsőt rejt. Vágni elég nehezen lehetett, nagyon tömörnek érződött. Ízre viszont egy kellemesen ragacsosabb kókuszos brownie-hoz tudnám hasonlítani és bár cukrot nem tartalmaz, a datolyának köszönhetően kellően édes volt.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

    * Kötelezően kitöltendő mező
    Thank you image

    Köszönjük az üzenetedet!

    Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

    Newsletter icon

    HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

    Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

    Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

    Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

    Feltételek *