Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Török gyorsból már legalább százat találunk minden utcán, viszont a görög verziója háttérbe szorult. Amiben leginkább eltér a kettő egymástól, hogy hagyományosan a görög gyros pitába a rengeteg hús mellé sült krumpli is kerül, és a zöldség már inkább csak mutatóba kerül bele.
A Floga grill a Fehérvári úton nyitotta meg a kapuit már jó pár éve, s azonnali sikert is tudhatott magáénak. Nagyon jó helyen, kellemes belső térrel, igazi görög designnal. Az illatokat pedig már messziről lehet érezni, ugyanis faszénen sült húsai párját ritkítják a környéken.
Forró nyári tüzes napokon belépve az étterembe, kétszer is meggondolja magát az ember, hogy bent foglaljon-e helyet. Tágas a tér, mindent látványpultban sütnek, így nem igazán van kellemesen hűvös, de legalább igazi görögországi nyaralás érzésünk lehet.
Az étlap egyszerű, nincsen túl spilázva. Helyben fogyasztás esetén a gyrostálak- 2800-ft körül, gyros félék pitában 1500.- körül választhatók. Elvitel esetén az étterem kb. +700 ft számol fel minden ételre.
Ami különlegessége a helynek, a faszénen sült ételei. Mint pl.: arandurbincs (3290.-), biftek (3240.-) , brizola (2010.-), báránycomb (3240.-).
A tálért vízzel együtt 3120.- fizettem. Meglátva az adagot, egy pillanatra azt hittem még mellé vendéget is kapok. Nem túlzás azt állítani, hogy igen emberes adagot kapunk ennyi pénzért. A látvány pedig magáért beszél.
A pita finom és meleg, nem a bolti szottyadt pitát kapjuk. A tzatziki szósz krémes, és pont annyira fokhagymás, amennyire kell.
Itt a finnyásaknak sem kell attól tartani, hogy tele van bőr cafattal a hús, ugyanis minimálisan van benne és amit látunk, az is ropogósra sült.
Nem túl zsíros, nem túl fűszeres. Pont olyan amilyennek lennie kell egy gyros húsnak.
Ami a görög salátában nekem hiányzott, a jó minőségű olivabogyó, (mert ez látványnak megvolt, íze semmi) és egy cikk citrom, ugyanis ez kötelező kelléke a salátának. Legközelebb lehet majd viszek magammal, vagy otthonra kérve kicsit feltúrbózom.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.