Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Az étterem előtt található teraszon az egymáshoz közel lévő asztaloktól és a szinte állandó teltháztól nagyon családias a hangulat. A kiszolgálás barátságos és az olaszul beszélő személyzet csak fokozza az olasz életérzést, hogy ne érezzük annyira magunkat Budapest belvárosában.
Bariból érkező, igazi olasz szakács készíti a minőségi alapanyagokból készült ételeket.
Az étlapon a hús- és tésztaimádók is találnak szimpatikus fogásokat, bárány, borjú, hal és különböző pizzák közül válogathatunk.
Előételnek Trió di bruschette-t (1800Ft) kértünk, ami 3 pirított kenyérből áll; padlizsán krémes, paradicsomos-bazsalikomos és pestós-ricottás.
A harmadik egy hagyományos recept alapján készült pesztó krémes volt, amin egy habzsákból nyomott kis ricottás dísz volt. Hiányoltuk belőle a karakteresebb ízvilágot, hogy ellensúlyozza a ricotta semleges ízét.
Egyik főételünk Pappardelle al ragú di cinghiale (4600Ft) volt, ami pappardelle tészta vaddisznóraguval és parmezánszórással. Különleges fogás volt. A kockákra vágott vaddisznó nagyon omlós, a raguba plusz ízként borókabogyót tettek, ami nekem nagyon tetszett. Ami még különlegesebbé tette, hogy belekevertek apróra vágott vörös cikóriát, ami nem csak ropogós elemként szolgált, hanem borsos, enyhén kesernyés ízével ellensúlyozta a borókabogyó édeskés ízét. Nem volt nagy adag, de így legalább jutott hely a desszertnek.
Kedvenc részem következett; a desszert.
Pizzát (1900Ft-4500Ft) nem kóstoltunk, de a mellettünk lévő asztalnál nagyon dicsérték. Látványra vékonytésztás, hólyagos szélű, nápolyi pizzát tudunk rendelni. Az alap ízeken kívül szarvasgomba olajos, bolognai vagy akár gorgonzolás feltétes közül is tudunk választani.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.