Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Egyik hétköznap este a Budai vár lábánál található Riso Ristorante & Terrace-ban vacsiztunk.
Előre foglalás mindenképp szükséges, még hétköznap is, ugyanis nagyon közkedvelt étterem.
Ételek terén széles választékkal rendelkeznek, ezenkívül a folyamatosan megújuló Séf ajánlatból is tudunk válogatni.
Egyik főételnek a Séf ajánlatból választottunk, Roston sült fogas filét kapros-paprikás tagliatellével és rákkal.(4490Ft) A fogas filé nagyon finom citrusos, extrán omlós volt. A tagliatellébe csak pár darab rákot kevertek bele, ami elsőre kevésnek tűnt, de maga a főétel hatalmas adag volt és jól elkészítették. A tagliatelle kapros-paprikás szósszal volt átforgatva, aminek a krémessége nagyon tetszett. Nem volt túl sok, nem áztatta el a tésztát, viszont lehetett volna fűszeresebb, karakteresebb. A kapros ízt csak a tészta tetején található friss fűszernövény adta.
Másik főételnek kipróbáltuk az Angus bélszín steaket (8990Ft), amit tapasztalatok alapján elég kevés helyen tudnak jól elkészíteni. Köretcserével kértük, eredetileg házi sült burgonyával tálalták. Tejfölös uborka salit rendeltük hozzá, amiben nagyon jól harmonizált az ecetes ízvilág, friss és roppanós volt. A staeket medium-rare sütéssel kértük, amit tökéletesen teljesítettek. A tányéron található maldon só (nagyszemű,tengeri só) és frissen őrölt bors tette hozzá azt az ízélményt, amit vártunk. Gorgonzolás-zöldborsos mártást kaptunk, amiben enyhén érződött csak a gorgonzola karakteres íze, de nagyon illett a húshoz és finom volt.
A desszertet a főételekkel együtt a vacsora elején megrendeltük, mégis indokolatlanul sokat kellett rá várni.
Bár volt egy-két kritikánk, de a kiszolgálás, ár-érték arány és a hely hangulata is teljesen rendben volt. Az ételek finomak voltak, biztos, hogy megyünk még, de más főételeket és főleg desszertet fogunk kipróbálni.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.