Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Ottjártunkkor megkóstoltuk az igazi margherita pizzát, amely egy hosszú kelesztésű, hajszálvékony, megemelkedett szélű, feltéttől roskadozó, mennyei fogás! A nápolyi pizza közepének vastagsága nem lehet több mint 0,25 centiméter. A sütés mindezek után 430–480 fokon történik, fatüzelésű vagy gázos kemencében, mindössze 60–90 másodpercig.
Ugyan most gondolatatban a dél-olasz vidéken járunk, de a beszámolóm egy budapesti pizzériáról fog szólni. Megkívántuk, így felkerekedtünk, hogy megkeressük a főváros legjobb pizzázóját és jelentem, MEGTALÁLTUK! Ráadásul Európa TOP50 pizzériája közé sorolható, 3 éve töretlenül – egyedüli magyar szereplőként- és idén a 33. helyre sikerült kerülniük. Az Akácfa utcában található, Belli di Mammát teszteltük és íme a tapasztalataink:
Ahogy helyet foglaltunk, máris megkaptuk az étlapokat, a pincér hölgy nagyon profi volt, udvarias, mosolygós és kommunikatív. Igazából kész tervekkel érkeztünk, tudtuk, hogy pizzát szeretnénk, én méghozzá margheritát, de a másik pizza még kérdéses volt. Kíváncsiságból azért átlapoztuk az étlapot, a pizzákon kívül még tészták és desszertek kaphatók.
A margheritán sok friss bazsalikom, bőséges sajt, mennyei paradicsomszósz, annyira basic de mégis roppant ínycsiklandó! Fokhagymás olajba tunkoltunk a pizzánk széleit az extra ízélmény érdekében.
A salsiccia e peperoni mozzarellából, pecorino sajtból, friss olasz kolbászból és kaliforniai paprikából tevődött össze. Meglepő módon a paprikák lédúsak voltak, annak ellenére, hogy közel 500 fokban sütkéreztek.
A pizzák hatalmasak és a feltéten egyáltalán nem spórólnak, tehát nagyon laktató, emiatt sajnos desszertet nem tudtunk kóstolni (egy indok, hogy visszamenjünk 😀 ). Aki kicsit egészségesebb verzióra vágyik, az kérheti a pizzát teljes kiőrlésű tésztával + 590 forintért.
Összességében mi nagyon pozitív tapasztalatokkal jöttünk el és biztos, hogy egyszer egy tiramisura visszatérünk!
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.