Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Imádom a sajttortát, de ilyen hőségben nem szívesen kapcsolom be a sütőt. A fagyi viszont kötelező eleme a nyárnak és minimum heti egyszer fel is kutatom a kedvenc fagyizóimat.
250ml kókusztej (hideg)
250g vegán mascarpone /ha nem fontos a tejmentesség, akkor ricottával is próbáljátok ki, ízben nagyon hasonló és még krémesebb lesz a végeredmény/
Eritrit/tetszőleges édesítő
1ek tápiókakeményítő
Csipet só
Vanília aroma
Fagyasztott gyümölcs /tetszőleges mennyiségű, én csak egy kis savanyú íz miatt készítettem/
2tk tápiókakeményítő
Eritrit vagy más édesítő
Fél citrom leve
A fagyasztott gyümölcsöt elkezdjük melegíteni, hozzáadjuk a többi hozzávalót és forraljuk pár percig, amíg a keményítőtől és a citrom levétől be nem sűrűsödik. Ha ez megtörtént, hagyjuk hűlni.
3ek mandulaliszt
2ek kókuszolaj
Mandula
Mindent összekeverünk és kicsit elmorzsoljuk a kezünkkel.
A fagyihoz kb a kókusztej felét elkezdjük melegíteni és hozzáadjuk a mascarponét/ricottát. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és összemelegítjük. Amikor már forr és kicsit sűrűsödik, akkor félretesszük kicsit hűlni.
A maradék (hideg!) kókusztejet habbá verjük. Több adagban hozzákeverjük az összemelegített részhez. Fagyálló tálkába/üvegbe töltjük a felét. Majd a tetejére kanállal kis halmokban rakunk rá az összeforralt gyümölcsből. Késsel hullámokat húzunk bele, hogy a tetején keveredjen el. A ropogós elemből is szórunk rá keveset. Ezt megismételjük, mehet rá a maradék fagyi, a gyümölcsös rész és a ropogós elem.
Fagyasztóba tesszük minimum 4-5órára. Fogyasztáshoz gombócozzuk! 🙂
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.