Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Ebben a sütiben még az a szuper, hogy mentes változatban is ugyanolyan könnyen elkészíthetjük, csak pár összetevőt kell helyettesítenünk.
140g gluténmentes zabpehelyliszt
180g mandulaliszt
100g kókuszolaj
3ek eritrit vagy tetszés szerinti édesítő
Csipet só
1 citrom héja
Szeletelt mandula
Mindent összegyúrunk és a tészta 2/3-t belenyomkodjuk a formánk aljára. Megszórjuk mandulával és betesszük a sütőbe. 180C-on kb. 10percig sütjük.
250g mascarpone /ha tejmenteset szeretnétek, akkor használhattok vegán mascarponét/
120g kókuszjoghurt
3 kisebb körte kockákra szeletelve +1 vékonyra szeletelve
Vanília aroma
3ek eritrit vagy más édesítő
Fahéj
Citromhéj
1ek tápiókakeményítő
2ek mandulavaj (elhagyható)
A mascarponét összekeverjük a kókuszjoghurttal, hozzáadjuk a vaníliaaromát, citromhéjat és egy kevés eritritet. A mandulavajból tettem egy keveset a mascarponés krémbe, de ez teljesen elhagyható.
A felkockázott körtéhez adjuk a fahéjat, eritritet és tápióka keményítőt. Összekeverjük, hogy lehetőleg az összes körtét bevonja a keményítő.
A mascarponés töltelék felét eloszlatjuk az elősütött Crumble alapon, rákanalazzuk a kockázott körtéket, megszórjuk mandulával és jöhet egy újabb réteg mascarponés krém.
Egy egész körtét vékony lapokra szeletelünk és rárakosgatjuk a krémre. A maradék Crumble tésztát szétmorzsoljuk a tetejére. 180C-on kb.25-30 percig sütjük, ha aranybarna a teteje, akkor jó.
Miután kihűlt könnyedén szeletelhetjük vagy ahogy én is tettem, még kicsit langyosan már tálalhatjuk is. Önmagában is nagyon finom, de szerintem fagyival a legjobb! 😀
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.