Bemutatkozik a Tesztevők-Professional - Tesztevők
Úgy érezzük eljött az idő, hogy a Tesztevők újabb szintre lépjen! Ez a Tesztevők Professional.

Immáron négy éve járják Tesztevőink első sorban Budapest éttermeit és készítenek róluk kellemes hangvételű cikkeket oldalunkra. Ez idő alatt social média felületeinken keresztül óriási követőtáborra tettünk szert, akik hétről hétre várják a megjelenő írásokat, éppen aktuálisan felkapott, izgalmas helyekről vagy különleges receptjeinkről.

Úgy érezzük eljött az idő, hogy a Tesztevők újabb szintre lépjen! Ez a Tesztevők Professional.

Mostantól minden hónapban találkozhattok olyan írásokkal, melyek az eddigiekkel ellentétben valódi, gasztronómiában jártas képzett szakemberek tollából íródnak.

Természetesen lelkes laikusokból álló gasztro szerelmes csapatunk, a már megszokott módon folytatja munkáját, s őket kiegészítve betársul hozzájuk a profi csapat, hónapról-hónapra változó tagokkal, akiket természetesen szintén megismerhettek majd közelebbről.

A közeljövőben tehát találkozhattok mixerekkel, bártulajdonosokkal, szakácsokkal és még megannyi, a vendéglátásban kiemelkedő eredményeket elért szakemberrel. Akiknek célkitűzésük a vendéglátóhelyek kínálatának szakmai szemmel való bemutatása.

Tesztevők-Professional topikunkat, azért hoztuk létre, hogy még egyedibb és pontosabb képet kaphassatok arról, milyen helyeken érdemes megfordulni és enni egy jót fővárosunkban és az ország többi területén. Profi Teszetvőink ugyanis kitekintenek Budapestről. Alkalmanként górcső alá veszik a kiváló vidéki vendéglátóhelyeket is.

Találkozhattok majd népszerű túra útvonalak menti büfékkel, hekkezőkkel, lángososokkal. Megtudhatjátok milyen finomságok várnak idén a Balaton, Velencei tó, Duna és Tisza menti fürdőző helyek közelében.

Tartsatok velünk ebben az új kalandban, mi már alig várjuk!

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *