Mentes cukrászda a Mecsek lábánál - Tesztevők

Mentes cukrászda a Mecsek lábánál

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 4.8)
Adamecz Dorina
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Pécs bővelkedik történelmi látnivalókban, de mindemellett sok jó éttermet, cukrászdát és kávézót rejt magában.  Teszteltünk is egyet!

Kihasználtuk az indián nyarat, és elindultunk, hogy felfedezzük hazánk egyik természeti szépségét, a Villányi borvidéket. A hétvégénket a jókora borkóstolás után megkoronáztunk egy pécsi városnézéssel is. Pécs bővelkedik történelmi látnivalókban, de mindemellett sok jó éttermet, cukrászdát és kávézót rejt magában.  Teszteltünk is egyet!

Miután megebédeltünk ellátogattunk a Vagamary cukrászdába, és megkóstoltuk a bőséges kínálatot.

Átfogóan a vállalkozásról annyit, hogy 3 cukrászdával is erősítik a mentes cukrászdák jelenletét Magyarországon, Pécsett, Pakson és Dunaújvárosban. (Jó hír, hogy Pécsről hazafelé Budapestre akár az összes cukrászdát útba ejthetjük!😄)

A pécsi üzlet hatalmas terasszal, modern, tágas belső térrel várja az édes szájúakat. A kínálatban legalább 20 féle süti opció, specialty kávé és nyáron a mentes fagyi is megtalálható.

A mentességeket 3 csoportba osztják, ezeket jelölik a kék, zöld és szürke címkék a pultban. Minden termékük 100%-ban glutén és cukormentes, némelyik vegán (zöld címkés)  és laktóz (szürke címkés) vagy tejmentes (kék címkés).

Nagy nehezen választottunk 3 tortaszeletet, és íme az íz teszt:

Sós karamellás sajttorta: glutén-, cukor -és laktózmentes. Finom krémsajtréteg, puha kekszalappal, és bőséges karamellás krémmel a tetején.

Raffaello szelet: glutén, cukor és tejmentes. Na ez nekem nem ízlett! Annyira mű kókusz ízű és brutál édes volt, hogy nem nyerte el a tetszésemet.

Nutellás sacher: vegán, nekem ez volt a kedvencem, erőteljes mogyorós íz, finom habos krém, számomra egyáltalán nem volt tömény!

Egy cappucinót és egy lattet fogyasztottunk, a kávékat a pécsi Crackjackers pörkölőből szerzik be. Továbbá egy almás-mangós juicet, ami szintén egy hazai termék, a DÉR JUICE  a Hajdú-Bihar megyei Derecskéről. 

A szeletek átlagára 1000 és 1200 forint körül mozog, a cappucino pedig 870 forint kókusztejjel.

Elégedettek voltunk mindennel, a teraszon ücsörögni a napsütésben jó flow! Ha Pécsett jártok látogassatok el hozzájuk, és élvezzétek a mentes kényeztetést!

Cím: Pécs, Hunyadi János utca 20

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *