Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Akár este is el tudjátok készíteni és szuper választás a reggeli kávé mellé. Torta alapnak is szoktam használni ezt a tésztát, amihez egy vaníliás vagy diós mousse tökéletesen passzol.
A tésztájába banán is került, emiatt nem szárad ki a sütink és több napig olyan lesz, mintha frissen készítettük volna. Ha valaki nem rajong a banánért, nem kell izgulni, mert egyáltalán nem érződik az íze. Tojás helyettesítőként és állagjavítóként tökéletes választás szinte bármilyen kevert sütibe. A gesztenye szintén javít az állagán, segít összetartani a tésztát, ami glutén hiányában lényeges összetevő.
A chiamagot összekeverjük 3ek vízzel és megvárjuk, amíg kocsonyásodik.
A banánt összenyomkodunk pépes állagúra, belereszeljük az almát, majd a gesztenyemasszát is hozzáadjuk.
A liszteket, tápióka keményítőt, eritritet és a szódabikarbónát egy tálba tesszük. A nedves hozzávalókat és a kocsonyásított chiamagot is hozzáadjuk. Vaníliaaromával és fűszerekkel ízesítjük.
Én szórtam bele még 100%-os csokit is, de akár kakaóport is használhattok.
Ha kicsit felturbóznátok, akkor a formát félig töltsétek meg a tésztával és ízlés szerint tehettek bele bármilyen magvajat. Pár kuglófba mogyoróvajat használtam, de csoki cseppel is lehet maxolni az ízélményén. Megtöltjük a formát a maradék tésztával és 180C-on 15-20percig sütjük.
Kissé tömör, de nagyon puha állagú kuglófokat fogunk kapni.
Hagyjuk kihűlni, úgy könnyen kivehető a formából.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.