Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Nagyon készülök a karácsonyra, hogy kinek, milyen desszertet fogok vinni. Nálunk sajnos/nem sajnos, pillanatok alatt elfogy, bármit sütök itthon, úgyhogy mindenképp szerettem volna egy “B” tervet, hogy az ünnepi asztalra is kikerülhessen egy mentes bejgli.
A klasszikus ízek közül tudunk választani. A diós és a mákos nálam ugyanolyan prioritást élveznek, ezért egyértelmű volt, hogy mindkettőből viszek magammal.
400g-os változatokat lehet náluk kapni, ami elég nagy adag. Ami nálam plusz pont, hogy nem csak a saját honlapjukon, de a bejglik csomagolásán található egy tápérték táblázat is, ahol láthatjuk mennyi pl.: kcal, rost, szénhidrát szerepel az adott termékben.
Mielőtt a család elé tenném, nyilván le kellett tesztelni.🤫 Ezért látogattam el december 3-án, a bejgli kóstoló napra, ahol mindkét ízt megkóstolhattam.
A dióssal kezdtem (3.990Ft) , amiben mazsola is található (én nem szeretem, de szerencsére nem volt intenzív íze). A tésztát tekintve, egyáltalán nem morzsolódik és még napokkal később is puha marad. Nem száraz, a töltelék kellően fellazítja és az összhatás parádés!
A “hagyományos” nem mentes bejgli állagával azonos. Maximum a színén lehet észrevenni, hogy nem fehér lisztből készült és nem annyira adja vissza a márványos külsőt, ami a tojásmentesség miatt van.
Családi körben, akik egyáltalán nem fogyasztanak mentes édességet, nekik is nagyon ízlett és mindenki repetázott mindkét ízből.
A töltelék arányára úgy tűnik nem csak a bejgliknél figyeltek, már a felével jól lehet lakni. A töltelék pontosan azt adja vissza, amit ránézésre várnánk; az almát nem csak reszelt, de kisebb kockákban forgatták át a fahéjban, ami ad egy “crunchy” érzetet. A tetején egy crumble -morzsa- réteg található. Nagyon cuccos, nagyon finom!
Szívből ajánlom, hogy az ünnepekre a Tibidabo pékségből szerezzétek be a bejgliket és mindenképp nézzetek körbe, milyen édes és sós (Sajtos rudacska a kedvencem🤭) finomságok találhatóak még a pultban, amit frissen, helyben készítenek!☺️
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.