Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A belvárosban más stílusú étteremre számítottam. Kívülről teljesen átlagosnak tűnik, de belépve egy tipikus, örömteli beszélgetéstől hangos olaszországi helyre csöppenünk. Mindenki mosolyog és a zsúfolt asztaloktól nézik az éppen aktuális focimeccset. Az olasz törzsvendégek nem véletlenül választották ezt a helyet.
Nem csak a tulajdonos, de a szakács és a legtöbb ott dolgozó is olasz. De nem kell megijednünk, beszélnek angolul és activityben is nagyon ügyesek! 😄
Most először választottam úgy ételt, hogy őszintén szólva, fogalmam sem volt, mit rendelek, csak abban bíztam, hogy tényleg tésztát fogok kapni és finom lesz. Imádok minden tengeri herkentyűt és már az első benyomás meggyőzött, hogy ezen a helyen biztos nem tudok rosszat rendelni.
A steak-et medium-rare átsütéssel kértük, amit tökéletesen abszolváltak. Nem csak az állaga, de a fűszerezése is parádés volt. Puha, omlós és mennyiségre bőven elegendő. Hozzá nagy adag, friss, kevert saláta volt a köret. Többnyire rukkolából állt, ami az olasz konyha egyik kedvelt alapanyaga.
Vagyis Tagliatelle homárral. A házilag készített tésztát fehérboros-paradicsomos szósszal forgatták össze. A homár szétbontásával voltak turbulenciák, de végül -elég hosszadalmasan🤫- sikerült kiszedegetnem belőle a lényeget. Enyhén citrusos ízvilágú volt, ami nagyon harmonizált a boros, erőteljesebb ízű koktélparadicsomos tésztával. Bár a homárban nem volt túl sok ehető rész, mégis nagyon laktató volt.
Roppanós külső – krémes belső. A tésztáját hivatalosan Marsala likőrborral készítik. (A bor alkoholtartalmát bizonyos égetett szesszel növelik, Marsala esetében brandyvel.) A tölteléke kicsit tömörebb, citromos ricottakrém, ami enyhén édes, egyáltalán nem émelyítő. Parádés lezárása volt a vacsinak.
A kiszolgálás maximálisan segítőkész és rugalmas volt. Szervízdíjat nem számolnak fel, ami manapság nagyon ritkának számít. Árak tekintetében, teljesen arányos az elvárt minőséggel, sőt a belvárosi árakhoz képest főleg tudom ajánlani a helyet ilyen szempontból is.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.