Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
– Táblás csokik, amilyet szeretnél, figyelembe véve az ajándékozott intoleranciáit.
– Díszítéshez minden, amit otthon találsz, gyümölcs aszalványok, kandírozott vagy liofilizált gyümölcsök, magvak, kókuszchips, perec, dekor cukorkák, granola, magvajak, de tényleg bármi, a fantáziád szab határt!
– Sütőpapír, tepsi, sütő (mikróval is kivitelezhető)
– Fogpiszkáló vagy hurkapálca a díszítéshez
– Celofán, masnik, szalagok, a csomagoláshoz
A táblás csokikat ( tipp: a mikulásról megmarad csokik is jók, úgyis elolvad!) sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és néhány percre betesszük a 200 fokos előmelegített sütőbe, hogy megolvadjon. Ezután indul a kreatívkodás! Ráhelyezünk mindent, amit csak szeretnénk, és hagyjuk megdermedni. Én csináltam csak étcsokisat, így ez teljesen vegán + gluténmentes perecet használtam, tehát az étel érzékeny barátok is kaphatnak a finomságból!
Fehér + tejcsoki kombó is készült, így a színekkel nagyon jól lehet játszani. Itt kell a hurkapálca vagy a fogpiszkáló, ugyanis amikor megolvadt a csoki, akkor ezek segítségével hullámokat lehet bele rajzolni, ami igencsak feldobja.
Fontos, hogy jól hagyjuk megdermedni. Ezután lehet törni/vágni, és jöhet a csomagolás. Celofánba csomagolva nagyon jól mutat, masnival kiegészítve!
Biztos nagyon fog ízleni ez a felturbózott csoki az ajándékozottnak és külön értékelni fogja, hogy saját kezűleg készítetted!
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.