Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Őszinte leszek, elég nagy kihívást jelentett a mindenmentes bejgli kikísérletezése. -khm pár darab a kukában landolt- A család és barátok viszont a legutóbbit letesztelték és sikeresnek bizonyult!🥳
Glutén-, tejfehérje-, tojás- és cukormentes.
A növényi tejet meglangyosítjuk és belemorzsoljuk az élesztőt. Hozzátesszük az útifűmaghéjat és megvárjuk, amíg kocsonyásodik.
Összekeverjük a többi hozzávalót és hozzáadjuk az útifűmaghéjas keveréket is. Dagasztjuk és meleg helyen 30 percig kelesztjük.
Addig elkészítjük a tölteléket.
Összekeverjük a mákot vagy diót az édesítővel és a citromhéjjal. Majd felforraljuk a növényi tejet és apránként adagoljuk a száraz keverékünkhöz. Ha még keménynek ítélitek a mákot, akkor várjatok kicsit, még puhulni fog. Nem szabad folyósnak lennie, krémes állagot kell elérnünk. Hagyjuk kihűlni.
A diót megpirítjuk, majd ledaráljuk. Hozzáadjuk a tetszőleges mennyiségű édesítőt. Hozzáreszeljük az almát (levét kinyomkodva) és a magvajat.
Ha megkelt a tésztánk, aminek elég ruganyosnak kell lennie, akkor kinyújtjuk. Én 2 sütőpapír között nyújtottam liszt nélkül. Az alsó sütőpapír megkönnyítette, hogy nem kellett felimádkozni a nyújtódeszkáról, a felső pedig nagy segítségemre volt, hogy biztosan ne szakadjon el a tészta.
Megtöltjük a töltelékkel, de a szélein hagyunk kb 1cm helyet. Behajtjuk a jobb, bal és felső oldalát 1cm-rel és óvatosan, sütőpapír segítségével feltekerjük.
Lekenjük kókuszolajjal és megszurkáljuk, hogy sütés közben távozhasson a gőz.
160C-on sütjük kb. 20percig. Én félidőnél még lekentem kókuszolajjal, hogy barnább színt kapjon.
Hagyjuk kihűlni a könnyebb szeletelés érdekében.
Ha nem szeretnétek a készülődés közben még erre is időt fektetni, akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani a Tibidabo bejgli választékát.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.