Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Nagyon szeretek ezzel a basic recepttel dolgozni. A mogyoróvaj sóssága kiemeli az édes tölteléket és ad egy alap ízt a tésztánknak. Ha szeretnétek fokozni az édességét, akkor nyugodtan tegyetek hozzá 3ek cukorhelyettesítőt (én eritritet szoktam használni). A tészta könnyen nyújtható, könnyű vele dolgozni és bármilyen formát tudtok belőle szaggatni.
Mindent egy tálban összegyúrunk, majd hűtőbe tesszük 30 percre, hogy kicsit összeálljon a tésztánk. Így könnyebb lesz vele dolgozni.
Lisztezett felületen kinyújtjuk, majd tetszőleges formákat szaggatunk belőle. Én hagyományos kör formát használtam.
Tepsire helyezzük és 180C-on kb 15-20 percig sütjük.
Kissé puhák lesznek a kisült korongjaink, de ha kihűltek, akkor könnyedén be tudjuk őket tölteni lekvárral, magkrémmel vagy bármilyen ganache-val.
A kókuszkrémet forrásig melegítjük, majd ráöntjük az apróra tördelt csokira, elkeverjük és félretesszük hűlni.
Ha besűrűsödött, akkor megtöltjük az islereket és fogyasztásig hűtőbe tesszük.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.