Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
Budapesttől 20 percnyire Gödöllőn egy cuki kis kávézóra bukkantam.
A Kútház kávézó egy kis családi vállalkozás, amit 2 éve nyitottak. Könnyű megközelíteni és parkolni is a kávézó mellett.
Bár kint már elég hideg van, mi mégis hangulatosnak tartottuk a melegedők alatt elfogyasztani a jobbnál-jobban kinéző sütiket.
Elég széles kínálattal rendelkeznek. Nem csak a reggeli kávéra érdemes hozzájuk ellátogatni, már könnyebb ebéddel is készülnek.
Croissant, Baconos pite és többféle sós danish (hajtogatott élesztős tésztából készítik, mint a croissant vagy a magyar kakaóscsigát, csak kevesebbszer kell hajtogatni és a hideg vaj helyett puhán teszik a tésztára).
Nem csak a sütik közül nehéz választani a sok opció miatt, hanem már az italkínálatnál is el kellett gondolkozni. A kávékat El Salvador és Ethiopia, világos pörkölésű kávéból készítik. Olyan különlegességek vannak, amikkel máshol még nem találkoztam. Pl. Iced Choco, Cékla latte és Dirty White (espresso & fehércsoki).
A Kókuszos – csokis vegán szelet (1.290Ft) alapja egy csokis keksz, amit egy kesediós kókuszos mousse követ. A kókusz nem igazán volt kiérezhető, de az étcsokis réteg nagyon tetszett, hogy nem túl édes és ellensúlyozza az alap édességét.
A Szilván vegán szelet (1.290Ft) alapjában a datolya adja az édes ízt. Egy krémesebb mousse réteg követi, ami nagyon ízlett és a felső réteg egy állagában lekvárhoz hasonló szilvás krémes rész, ami nagyon fahéjas és ez lett a kedvenc!
A felszolgáló hölgytől megtudtuk, hogy a Répatorta (1.250Ft) a közönségkedvenc, de nekünk nem ez a szelet nyerte el a tetszésünket. A répás piskótából hiányoltunk még intenzívebb fűszerezést. A mascarpone krém kellően vaníliás volt. Nyilván ez egyéni preferencia kérdése, de ha kipróbálnátok a mi kedvenc mindenmentes répatortánkat, akkor kattintsatok a receptért!☺️
Kóstoltunk egy kekszet is, ami a brownie-hoz volt hasonló. Kicsit tömörebb volt, mint vártuk, de ízre finom volt.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.