Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A sajttortának már rengeteg verziójával találkozhattunk. Azért is szeretem nagyon, -azon kívül, hogy parádésan finom- mert könnyen bárki ízlése szerint alakítható. Turbózhatjuk gyümölcsökkel, krémekkel, magokkal.
Sütés nélküli sajttortát viszonylag könnyebb mentes változatban elkészíteni, mégis jobban kedvelem a sült változatát. Sokkal krémesebb a textúrája és jobban lehet extrázni.
Mindent egy tálba teszünk és jól összegyúrjuk. Belenyomkodjuk a formánkba és 180C-on sütjük kb 10percig.
Közben elkészítjük a tölteléket, amire szintén 2 féle opciót mutatok nektek. Én mindenképp csokisat szerettem volna enni, a többség viszont az almás változatra szavazott, úgyhogy elfeleztem a tölteléket és lett ilyen is-olyan is.🤪
Az alap krémhez kevertem mindent. Ha nem kedvelitek annyira az étcsoki keserű ízét, akkor tegyetek bele pluszban eritritet vagy más édesítőt is.
Ráöntöttem az elősütött alapra és 165°C-on sütöttem 30-35percig. Amikor még kicsit remeg a közepe, akkor lesz kész. Hűtőbe tesszük pár órára, utána könnyen lehet szeletelni. Én liofilizált málnával díszítettem.
Nagyon krémes, nagyon csokis. Szerintem csak imádni lehet, ahogy a könnyed csokis krém es a roppanós, enyhén mogyoróvajas tészta harmonizál.
Az almákat lereszeltem, hozzáadtam az eritritet, vaníliát és vállalhatatlan mennyiségű fahéjat. Kicsit hagytam állni, majd kinyomkodtam a levét.
Az elősütött alapra kentem egy réteget az alap krémből, almás töltelékből majd ismét az alap krémből. 165°C-on sütöttem kb. 20-25 percig. A fehér, alap krémen látható a legjobban, ha megsült (nem folyós).
Hűtőbe tesszük pár órára a könnyebb szeletelés érdekében.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.