Csupa csokis mogyoróvajas nasi egyszerűen - Tesztevők
Mennyei mogyoróvaj és csokoládé egyvelege, amire könnyű rákattanni.

Ki ne ismerné a Reese’s csoki korongokat? Mennyei mogyoróvaj és csokoládé egyvelege, amire könnyű rákattanni. Otthon is könnyen elkészítheted, az alábbi hozzávalókat szerezd be:

6  nagyobb darabhoz a hozzávalók:

kb. 250 gramm mogyoróvaj ( tipp: használj házi készítésűt, ami csupán krémesre darált mogyoróból áll)
300 gramm étcsoki
50 gramm margarin
muffin forma, lehet szilikon is

Vízgőz felett megolvasztunk 200 gramm étcsokoládét, és a 6 darab muffin papír aljára öntjük egyenlően elosztva. Rázogatással igazgatjuk, és hűtőbe tesszük kb. 30 percre.
Közben a mogyoróvajat szintén vízgőz felett olvasztani kezdjük és hozzáadjuk a margarint.

Miután az alsó réteg csoki megszilárdult, jöhet rá a mogyivajas massza, ezt is egyenlően elosztva, eligazgatva. Szintén hűtőbe tesszük.

A maradék 100 gramm csokinkat is megolvasztjuk, és nincs más hátra, mint az eddigi két rétegre önteni.

Hűtés, és tádáám!

Fogyasszátok egészséggel!

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *