Specialty kávé a Jászain - Tesztevők

Specialty kávé a Jászain

score-starscore-starscore-starscore-starscore-star (Az értékelések átlaga 5)
Adamecz Dorina
Kiszolgálás & Szállítás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Személyzet Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Tálalás Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ízélmény Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Ár-érték arány Info
score-starscore-starscore-starscore-starscore-star
Nemrégiben nyílt meg az Ohana - the coffe family, és ellátogattunk hozzájuk, hogy leteszteljük őket.

Kívülről nem túl hívogató, ugyanis egy szuterén helység, de belépve minden kétségünk eloszlik. Kellemes, békés hangulatot áraszt, letisztult dizájnnal.

A tulajdonosok célja az volt, hogy egy családias kávézót nyissanak, ahol a légkör felszabadult és ahol akár új kapcsolatokra is szert tehetünk. Hisznek abban, hogy a kávénak sokat köszönhetnek, az egyik tulajdonos például a feleségét ismerte meg a korábbi munkahelyén, ahol a hölgy állandó kávé vásárló volt.

Az “ohana” hawaii nyelven családot jelent, így már érthető a névválasztás. A kávézó kutyabarát, így a négylábú kedvenceinknek sem kell otthon maradniuk. A legkisebbekre is gondolnak, ugyanis egy játéksarokkal készültek számukra.

Ottjártunkkor két cappuccinot fogyasztottunk, egy gluténmentes browniet és egy passiógyümölcsös csokitortát. Mindennel teljesen elégedettek voltunk, a sütemények mennyeiek! A kiszolgálás kedves, gyors, mosolygós! A tányérok és a csészék gyönyörűek, ezek is a magas minőséget tükrözik.

A kínálatban a kávék mellett sütemények, tortaszeletek, zabkekszek vannak, és ezek mindig változatosak.

Szívből ajánlom a helyet ha minőségi specialty kávéélményre vágysz.

Cím: 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 25.

Minden bejegyzés a szerző saját független véleménye és értékelése, a Tesztevőket jogi felelősség nem terheli.
LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *