Csapatunk - Tesztevők

Adamecz Dorina

Én vagyok az, akinek ha azt mondja valaki, hogy “üljünk be valahova” akkor néhány perc alatt előrukkol egy fantasztikus hellyel. Néhány éve lett életem része az egészséges táplálkozás, és a húst is teljesen elhagytam az étrendemből. Nem is gondolná ez ember, hogy milyen sok mennyei…

Bohus Dorka

Az egyik szeretetnyelvem mindenképpen a közös étkezés. Legyen szó családi, vagy baráti társaságról, esetleg kollégákról, egy közösen elfogyasztott reggeli, ebéd vagy vacsora akarva-akaratlanul is közelebb hozza egymáshoz az embereket. Azt hiszem, ez a minta már korai gyerekkoromtól kezdve belém ivódott, ugyanis egy olyan családból származom,…

Bánfalvi Renáta

Erdey Andi

Ferenczi Fanka

Már hatéves koromban is én voltam az a gyerek, aki rákos spagettit kért, mikor mindenki más a gyerekasztalnál rántott húst evett sültkrumplival. Az étel iránti mérhetetlen kíváncsiságom és lelkesedésem nem véletlen, az egész családom igazi "foodie" és szinte minden fontos eseményhez kötődik valamilyen étel. Sőt,…

Ladila Viktória

Szerencsés vagyok, hogy a hobbim a hivatásom, számomra a cukrászat szerelem. Imádok kísérletezni, felfedezni a különböző ízvilágokat, kipróbálni új helyeket, új ízeket. Főleg az olasz konyha áll hozzám a legközelebb, ahol keveredik a hedonista ételélvezet a családi-baráti találkozókkal. Már régóta életem része az egészségtudatos táplálkozás,…

Tesztevők

LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

JELENTKEZZ
TE IS TESZTEVŐNEK!

Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

Tesztevők Jelentkezz Kép

Tedd meg az első lépést

A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  Thank you image

  Köszönjük az üzenetedet!

  Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

  Newsletter icon

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

  Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

  Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

  Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

  Feltételek *