Kapcsolat - Tesztevők

Célunk, hogy könnyebben igazodj el a budapesti házhozszállítás útvesztőjében és egészségesen étkezz. Tesztevőink szinte naponta bővítik az ismereteinket és töltik fel az újabb kipróbált ételeket. Minden követ megmozgatnak, hogy nektek már könnyebb legyen a döntés.

Számunkra fontos a megfelelő tápanyagok bevitele, és hogy mindenki finomat és jót egyen. Ha megosztanád ötleteid, kérdésed van, vagy valamire nem tértünk ki elég részletesen, ne habozz és keress fel minket.

Thank you image

Köszönjük az üzenetedet!

Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

Vissza az ételtesztekhez ← Vissza a kapcsolati űrlaphoz

  Lépj velünk kapcsolatba!

  * Kötelezően kitöltendő mező
  LÉGY EGY PROFI CSAPAT TAGJA,

  JELENTKEZZ
  TE IS TESZTEVŐNEK!

  Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.

  Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?

  Tesztevők Jelentkezz Kép

  Tedd meg az első lépést

  A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.

  Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)

  Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.

  Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.

  Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!

   * Kötelezően kitöltendő mező
   Thank you image

   Köszönjük az üzenetedet!

   Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.

   Newsletter icon

   HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

   Szeretnéd, ha mostantól csupán annyi dolgod lenne, hogy megnyisd otthon hírlevelünket és gyorsan átfusd az újdonságokat?

   Mi ígérjük, hogy csakis ínycsiklandozó egészséges eledelekkel és tippekkel zargatunk, hogy szélesítsd a repetoárt házhoz rendeléskor, baráti összejövetelekhez és amikor SOS kellene valami finom falat.

   Nagyon örülnénk, ha hasznos tanácsaink eljutnának minél több egészséges életmód iránt elkötelezett emberhez.

   Feltételek *