Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?




(Az értékelések átlaga 4.2)
Rajongok a sajttortákért és nemrég felfedeztem, hogy van egy kimondottan erre specializálódott hely.
A városban két üzletük van, én a Kálvin tértől pár percnyi sétára találhatóban voltam.
Pár asztalos, modern stílusban berendezett cukrászda, ahol hatalmas a választék.
Nagyon praktikusnak és környezetbarát dolognak tartom, hogy újrahasznosítható üvegekben árulják a sütiket.
Saját műhellyel rendelkeznek, ahol a kekszes és piskótás rétegektől kezdve mindent helyben készítenek. A mentes termékeket külön helyiségben gyártják, így elkerülhető a keresztszennyeződés.
Naponta frissen készítik a kis desszerteket és szinte állandó kínálattal rendelkeznek, de figyelnek az alapanyagok szezonalitására és ünnepnapokon különlegesebb variációkkal is találkozhatunk.
Illy kávéval dolgoznak, ami számomra kicsit csalódás volt. Újhullámos hely a berendezéseket és kínálatot tekintve, ezért egy ehhez jobban illő, minőségi kávékínálatot vártam volna. De nyilván ez egyéni preferencia.
A kávékat (560Ft-690Ft) és diabetikus forró csokikat (790Ft) kérhetjük növényi- vagy laktózmentes tejjel is és van lehetőségünk cukros (+100Ft) vagy cukormentes (+200Ft) sziruppal felturbózni az élvezeteket.
A klasszikus üveges sajttorták közül a kicsik 890 Ft, a nagyok 1190 Ft-ba kerülnek.
A vegán sajttorták vegán mascarponéból készülnek, amik 1590 Ft-ba kerülnek, a mentesek (glutén,cukor,laktóz) pedig 1390 Ft-ba.
A szelet torták 1190 Ft és 1390 Ft között mozognak.
Áfonyás-citromos sajttortát kóstoltam, ami glutén-, cukor- és laktózmentes.
Mentes téren sem vagyunk kötve a klasszikusabb ízekhez. Válogathatunk Feketeerdő, Túró Rudi, Sós karamell vagy Málna-mandula közül is.
A klasszikusok között nagyobb a választék és szintén különleges ízek vannak. Csak, hogy néhányat említsek; Bounty, Kinder Bueno, Ferrero Rocher, Mars, Pisztácia, Tiramisu, amiben babapiskóta adja az alapot és Mille Feuille, ahol leveles tésztát használnak a rétegezéshez.
Ha szeretnél te is kipróbálni új helyeket, vagy vérbeli profiként rengeteg megosztandó kedvenced van, csatlakozz csapatunkhoz és legyél te is tesztevő.
Készen állsz, hogy elárulj pár részletet magadról?
A fiatal, lendületes titánok, akik mindent felkutatnak, hogy senkinek se kelljen a legelejéről kezdeni. Csapatunk csak az ételek iránt érzett rajongásával kapcsolódik bármely helyhez, termékhez, így biztos lehetsz, hogy mindenkit pártatlanul ítélünk meg és alaposan “átrágjuk” magunkat a részleteken.
Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy képes legyél olvasmányosan megfogalmazni a tapasztalatot és készíteni egy szép képet a poszthoz. Csak ne feledd: előbb a fotó, aztán az élmény, végül az írás! Legalábbis szerintünk így jön ki a legszebb eredmény. :)
Ha írsz nekünk, meg fogunk kérni egy próba tesztre. Célunk, hogy a beérkezett anyaggal előszűrjük, hogy kivel szeretnénk hosszútávon együtt dolgozni. Nincsen nehéz dolgod, mert egyrészt vajszívünk van, másrészt ha amúgy is szeretsz kipróbálni/bemutatni helyeket, 1-2 nap alatt elkészülhet a mű. Ne aggódj, nem fogjuk a beleegyezésed nélkül felhasználni az írást, ha beleszeretünk, úgyis átadjuk neked a lehetőséget.
Közösségünk fontos teszt szempontjai közé tartozik a kiszolgálás/kiszállítás gyorsasága, személyzet kedvessége, tálalás, ízélmény és az ár-érték arány. Kérünk jelöld meg, hogy az étel milyen csoportba tartozik (laktózmentes, vegetáriánus, gluténmentes, stb.) és ne feledd el megadni a hely és a kipróbált étel nevét sem.
Őszintén és nyíltan kommunikálunk olvasóink felé tehát ne tartsd magadban a véleményed!
Kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a megadott elérhetőségeid egyikén a kapcsolatot. Addig is nézz szét új tesztjeink között.